19.09.2020

Mladší žáci–Rakvice/Pavlovice

19.9.2020, 10.45 h, burčáky bublajú v bečkách a my začínáme hrát další z mistrovských zápasů, tentokrát v Rakvicích proti týmu Rakvice/V.Pavlovice.

sestava : Oliver Izsóf, Štěpán Frýdek, Adam Vala, Michal Číž, Filip Kepák, Martin Nešpor, Tomáš Kuriál, Martin Beránek, Lukáš Uher, Ondřej Trčka, Adam Jurček, Pavel Brázda.

Už při vstupu do kabiny šlo z kluků cítit, že dnes chtějí zlomit smůlu a jít si za každou cenu pro vítězství. Malinko jsme zamíchali sestavou a vyplatilo se. Od začátku jsme opět diktovali tempo. Soupeř se nám to pokoušel znepříjemnit, ale naši kluci do jednoho makali na 120%. Opět mimořádná porce střel na soupeřovu bránu, ale jak je to u nás pokaždé, vždy doprostřed brány přímo na brankáře. Kdyby jsme tam postavili popelnicu, tak ji vždy trefíme. Ale zlomili jsme to. A to ve 21. minutě zásluhou Lukáše Uhra a hned o minutu později střílí další branku Martin Nešpor na 0:2. Od tohoto okamžiku byl na hřišti pouze náš tým. Krásné kombinace, krásné fotbalové momenty, na naši hru se krásně dívalo. Poprvé hrál v útoku, zároveň měl narozeniny a hned vstřelil hattrick – Martin Beránek (střílí branky ve 39., 40. a 53. minutě).

Kluci hráli s maximálním nasazením, a co víc, i s chutí. Po krásných akcích se ještě prosadili Filip Kepák v 51.minutě, Michal Číž v minutě 55 a skóre uzavřel svým druhým gólem v zápase Martin Nešpor.
Kluci, trenéři, ale i rodiče, kteří se byli na zápase podívat, si utkání náramně užili. Naše hra jde postupnými krůčky nahoru a začíná se to projevovat i na výsledcích.
Kluci výborná práce.

Trenéři
MD,LF

Fotogalerie

Mladší žáci–Rakvice 19. 9. Mladší žáci–Rakvice 19. 9. Mladší žáci–Rakvice 19. 9. Mladší žáci–Rakvice 19. 9. Mladší žáci–Rakvice 19. 9. Mladší žáci–Rakvice 19. 9. Mladší žáci–Rakvice 19. 9. Mladší žáci–Rakvice 19. 9.