26.10.2022

Derby, které jsme chtěli moc vyhrát

datum: 24. 10. 2022 místo: Tvrdonice čas: 15:00
Mladší žáci FKM Podluží–TJ Sokol Lanžhot 5:1 (2:0)

Góly: Oleksii Lyshchyna 3x , Samir Mustafa 2x

Sestava: Michal Mitvalský – Dominik Cvrček, Pavel Brázda, Vít Silný – Jáchym Fojtík, Oleksii Lishchyna, Lenka Králová – Samir Mustafa – Alexandr Hes, Daniel Luňák, Matyáš Zugar, Viktor Hřebačka, Filip Rampáček, Jakub Janulík, Patrik Král, Marián Machálek.

Netradičně pondělí, pěkné počasí a částečné omluvenky ze škol, aby kluci a holka :-D, mohli přijít na hřiště už ve 14.00H.
Derby jsme chtěli moc vyhrát a pomohl nám k tomu klarinet a Samir. Díky klarinetu byla velká sranda už v kabině a od začátku měli proto kluci perfektní náladu. To je tak, když si Vítek vezme na fotbal baťoh do hudebky a místo kopaček vytáhne klarinet :-). A druhá věc, která nám pomohla (za což musíme poděkovat trenérům starších žáků ;-)) , byl Samir Mustafa, který ještě pořád může věkově hrát i za mladší žáky. Se Samirem na hřišti si hráči více věří, jsou ve všem rychlejší, protože vědí, že se o něj můžou opřít.
První půli jsme na soupeře vlítli a po prvních deseti minutách jsme mohli vsítit tři branky. Jedna kombinace střídala druhou a skóre jsme otevřeli v 16. minutě Samirem Mustafou. Všechno jsme si hlídali, obrana pracovala výborně a soupeře do ničeho nepustila. V první půli ještě střílí branku Oleksii Lyshchyna. Ve druhé půli jsme hru stále kontrolovali pohlednými akcemi. Z jedné takové zvyšuje na 3:0 opět Samir Mustafa a po domluvě jej střídáme, aby byl připraven ještě na zápas starších žáků. V závěru po dvou individuálních akcích dává dvě branky Oleksii Lyshchyna.
Moc krásný zápas, pěkné derby, všichni naši hráči makali a po zásluze máme další vítězství. Děkujeme.

Trenéři
MD , ZK

Fotogalerie