3.04.2022

Dva rychlé góly nás vyhodili ze sedla

datum: 2. 4. sobota místo: Týnec čas: 14.00

FKM – Moravan Lednice 0:5 (0:3)

Góly: 23´, 24´, 39´, 59´, 75´.

Sestava: Kovařík 4 – Buček 3, Hrubý 5, Trčka 2, Markovič 3 – Čapka 5 – Ilčík 3 (24´Sláma 3), Mráz 5, Lano 4, Kotásek 3 – Dvořáček 4.

Střídal: Sláma                                                                                                                                                                                 

Hodnocení hráčů:  6 – výborný,  5 – velmi dobrý,  4 – dobrý,  3 – průměrný,  2 – podprůměrný,  1 – slabý

K prvnímu domácímu utkání přijel lídr tabulky, který podal sebevědomý a konstantní výkon. My jsme díky absencím pozměnili rozestavení a kluci to zvládali velmi dobře. Velkou příležitost v podobě nájezdu neproměnil ve 20´Ilčík a jak praví stará fotbalová pravda nedáš – dostaneš soupeř to potvrdil hned dvakrát během minuty. To nás vyhodilo ze sedla a sami sobě vzali klid ve hře, nicméně ještě jednu příležitost měl do poločasu Dvořáček ve 42´, ale správný okamžik na střelu prováhál. 

Ve druhém poločase jsme byli pod herním tlakem a hrozili spíše z brejků. Další možnost zdramatizovat utkání měl Trčka v 56´ze značky pokutového kopu po faulu na Mráze, ale bohužel brankář střelu vyrazil. Poslední příležitost měl Dvořáček, jenže jeho málo důraznou střelu v 73´soupeř vykopl z brankové čáry.  Náš herní výkon snesl měřítko do 23´prvního poločasu a prvních 15´ druhého poločasu. Jinak soupeř byl herně lepší. Klukům děkujeme za nasazení, bojovnost a snahu poprat se o výsledek.

LK, LZ

Fotogalerie