18.09.2022

Na těžkém terénu krásné tři body

datum: 18.9.2022 místo: Šlapanice čas: 9:00
Starší žáci SK Šlapanice–FKM Podluží 0:3 (0:2)

Góly: Samir Mustafa, Ali Mustafa, Matyáš Molinek

Sestava: Lukáš Uher – Martin Beránek, Adam Vala, Matěj Hejzlar – Michal Číž, Ali Mustafa, Matyáš Molinek, Michal Valenta, Ondra Trčka – Samir Mustafa, Tomáš Mazuch – Martin Drgonec, Tomáš Kuriál, Pavel Brázda, Marián Machálek.

Sychravé počasí, zima a déšť, že ani hrozny nejdou sbírat a my jedeme do Šlapanic k dalšímu zápasu. Budíček v 6.00 h, odjezd v 6.45 h směr Brno, příjezd do Šlapanic v 9.00 h. Bohužel ani ve bývalé části Brna počasí žádná sláva a k tomu ještě těžký terén v podobě podmáčeného hřiště.
Opět jsme od začátku soupeře zatlačili na jejich polovinu a dali najevo, že jsme přijeli pro vítězství. Jenže kombinace se nám nikterak nedařila a vše jsme chtěli tlačit středem do brány, jako bychom zapomněli, že máme k dispozici ještě kraje hřiště s rychlými křídly. I tak jsem první branky vstřelili právě středem. První ve 22. minutě střílí branku Samir Mustafa po krásné průnikovce od Aliho Mustafi. Druhý jmenovaný střílí branku ve 29. minutě krásnou střelou do šibenice ze dvaceti metrů. V první půli domácí naši branku taky ohrozili, ale my máme v brance stále bezchybného Lukáše Uhra, který si se všemi zakončeními soupeře poradil.
Do druhé půle jsme vstoupili v trochu pozměněné sestavě a začali jsme herně a kombinačně ještě více soupeře převyšovat. Začalo nás být všude plno a soupeř nevěděl kudy kam. Byly vidět pěkné kombinace od brankáře přes obranu a zálohu, kde naše křídla lítala nahoru a dolů až k útoku. Také akce, která vedla ke třetímu gólu, byla velice vydařená. Od brankáře výkop na polovinu hřiště, kde si míč vyměnili Mates Molinek a Samir Mustafa, který průnikovkou poslal Matyho na střet s obráncem a brankářem. Poté po krásném skluzu přes obránce posílá míč kolem brankáře na 3:0.
Za druhou půli krásný výkon.
DP , LF

Děkuji
Lukáš Frýdek

Fotogalerie