6.11.2022

Poslední zápas podzimu

datum: 5. 11. 2022 místo: Brno – Kohoutovice čas: 9:00
Starší žáci Tatran Kohoutovice–FKM Podluží 1:3 (1:3)

Góly: Matyáš Molinek 3x

Sestava: Lukáš Uher – Martin Beránek, Štěpán Frýdek, Matěj Hejzlar – Michal Číž, Ali Mustafa, Adam Vala, Ondra Trčka, Michal Valenta – Samir Mustafa, Matyáš Molinek – Tadeáš Krč, Martin Drgonec, Tomáš Kuriál.

Opět je to tady, ale pro tuto podzimní část naposledy – vstávání v 6:00 h, sraz v 6:45 h a odjezd v 6:50 h do Brna k poslednímu letošnímu mistrovskému zápasu. Určitě mi potvrdíte, že to vstávání klukům nedělá moc dobře. To „zaškňůření“ po ránu a nálada na bodu mrazu. Můžu vám ale potvrdit, že jakmile jsou kluci pohromadě na srazu, nálada a úsměvy strmě stoupají nahoru. Prostě perfektní parta.
Na poslední zápas podzimu jedeme do Brna na Tatran Kohoutovice, který v posledních kolech stoupá v tabulce nahoru. Ale to nás neodradilo od naší hry a od začátku jsme dávali soupeři najevo, kdo je na hřišti pánem. Kluci hráli perfektně, jedna krásnější akce za druhou. Obě dvě branky v první půli, které střílí Matyáš Molinek, padly po krásných akcích od brankáře přes obranu, zálohu a útok, až k zakončení. Druhá půle to samé… a v podstatě celý zápas se hrál v naší režii. Hru jsme kontrolovali a ve 36. minutě navyšujeme již na 3:0. Po malém nedorozumění a naší chybě nám soupeř střílí jedinou branku.
Borci, zápas byl po všech stránkách výborný – děkujeme.
Ještě chceme klukům poděkovat za vzorný přístup k tréninkům a za poctivost – toto vše se projevilo v zápasech a promítlo se to taky v umístění v tabulce.
Ale i tak jsme rádi, že podzim je u konce, neboť snad každého hráče trápí nějaká drobná zranění. Teď bude příležitost je všechna zahojit a tím se připravit na zimní přípravu a jarní část sezony.
Děkujeme taky všem rodičům za obrovskou podporu.

Děkujeme
Trenéři DP , LF

Fotogalerie