19.09.2022

Samir, Samir, Samir a hotovo

datum: 18.9.2022 místo: Šlapanice čas: 10:45
Starší žáci SK Šlapanice–FKM 1:5 (1:4)

Góly: Samir Mustafa 3x, Oleksii Lishchyna, Patrik Král

Sestava: Marián Machálek, Daniel Luňák, Pavel Brázda, Vít Silný – Jakub Janulík, Oleksii Lishchyna, Lenka Králová – Patrik Král, Samir Mustafa – Dominik Cvrček, Martin Hemala, Alexandr Hes.

Už to, že kluci a holka 🙂 musí vstávat už v 6.00 h a jet se staršími žáky směr Brno, když hrají až ve v 10.45 h, je krásné, obdivuhodné a musíme smeknout. Taky na zpáteční cestě, kdy jsme odjížděli ze Šlapanic cca ve 12.30 h, bylo v autobuse nezvyklé ticho. Kluci odpočívali, dávali si zasloužených dvacet. Tedy mimo jednoho – našeho Kaštánka 🙂 (nejlepší přítel trenéra Martina).
Začali jsme dobře tlakem, ale zakončení nebylo přesné. Z ojedinělé akce, kdy nás soupeř trochu překvapil, dostáváme první gól. Hned jsme zareagovali a poslali do hřiště Samira Mustafu a začal kolotoč. Minuta desátá, pak třináctá a nakonec sedmnáctá a bylo hotovo, vedeme 3:1. Příchod Samira nám hodně pomohl, dodal nám klid v kombinaci. Kluci věděli, že se můžou o někoho opřít začali si ještě více věřit. Začali jsme hrát krásný kombinační fotbal se spoustou šancí. Z jedné střílí krásnou branku náš Kaštánek, Oleksii Lishchyna. Druhá půle byl nabita akcemi, při kterých se snad každý náš hráč dotknul míče. Jen chybělo přesnější zakončení. Pěkné akce i na jeden dotek vyústil v pátou branku, který střílí Patrik Král.
Kluci a holko, pěkný zápas, děkujeme
MD, ZK

Fotogalerie