12.09.2022

Tvrdě odmakaná výhra

datum: 10. 9. 2022 místo: Tvrdonice čas: 10:00
Starší žáci FKM–SK Krumvíř 4:1 (2:1)

Góly: Samir Mustafa 2x , Tadeáš Krč , Martin Drgonec

Sestava: Lukáš Uher – Martin Beránek, Štěpán Frýdek, Matěj Hejzlar – Michal Číž, Ali Mustafa, Adam Vala, Michal Valenta, Tomáš Mazuch – Samir Mustafa, Matyáš Molinek – Ondřej Trčka, Tadeáš Krč, Martin Drgonec.

Začátek z naší strany byl vlažnější a pomalejší. Kluci přistupovali k hráčům pomalu a bez důrazu, při zpracování míče docházelo k chybám. Míče odskakovaly daleko od nás, přihrávky byly pomalé a nepřesné. Toto nás, bohužel, provázelo celý zápas. Ale i tak si kluci zaslouží pochvalu, že svou vůlí a vytrvalostí dokázali zápas dotáhnout do vítězného konce.
V 13. minutě přišel z pravé strany pěkný centr od Michala Číže do šestnáctky a po nemalé skrumáži doklepává patičkou míč do sítě Samir Mustafa. V 22.minutě přichází krásná průnikovka opět na Samira Mustafu a ten, i když s drobnou tečí, posílá lobem míč do branky. Po druhém gólu jsme hru zvolnili a soupeř nás potrestal po rohovém kopu. Ve 33.minutě soupeř snižuje na 2:1. Ve druhé půli jsme se herně malinko zvedli a zatlačili jsme soupeře k vlastní brance. Ve 47.minutě, po střele zpoza šestnáctky, doráží míč do sítě Tadeáš Krč. A v poslední minutě dává náš čtvrtý gól Martin Drgonec po centru z pravé strany.
V zápase jsme provedli spoustu pěkných věcí, ale trenéři viděli i spoustu chyb, na kterých potřebujeme ještě zapracovat.
Kluci díky za výhru.

Trenéři DP, LF

Fotogalerie