21.09.2023

1. kolo krajského poháru se nám povedl

datum: 20. 9. 2023 místo: Kostice čas: 16:30

Starší žáci : FKM Podluží – TJ Moravan Lednice  6:4 ( 2:3 )

Góly: Ali Mustafa 2x, Pavel Brázda, Samir Mustafa, Martin Beránek, Tomáš Kuriál.
Sestava : Michal Mitvalský – Lukáš Váňa, Štěpán Frýdek, Viktor Hřebačka – Matěj Hejzlar, Ali Mustafa, Martin Beránek, Tomáš Kuriál, Olex Lischina – Samir Mustafa, Pavel Brázda – Petr Chytil, Jakub Janulík, Jáchym Fojtík, Martin Drgonec.

Krásné počasí, sluníčko, spousty diváků a u nás hráli kluci z Lednice o postup do druhého kola krajského poháru.
Od začátku si oba celky nic nedarovaly. I když to není mistrovský zápas, bylo vidět, že každý chce postoupit…vždyť padlo deset vstřelených branek! První poločas byl od nás trochu ubojovaný a hodně nepřesný. I tak střílí první branku Pavel Brázda z hodně velké dálky, asi z 25 metrů. Po této brance jsme se malinko uspali a soupeř nám nadělil po našich individuálních chybách hned tři branky. Do poločasu, tedy do kabiny snižuje na 2:3 Ali Mustafa z krásného přímého kopu.

V poločasové přestávce jsme klukům trochu promluvili do duše a výkon ve druhé půli byl výborný. Zlepšili jsme pohyb, dostupování a hlavně přesnost přihrávek. Kluci z Lednice místy nevěděli jak na nás. Po krásné individuální akci vyrovnává stav na 3:3 Martin Beránek. Za dalších 10.minut, opět z přímého kopu, nás dostává do vedení Ali Mustafa. Opět po naší chybě Ledničáci srovnávají na 4:4. Kluci se ke konci zápasu vyhecovali na maximální výkon a z rohového kopu jdeme opět do vedení hlavičkou Samira Mustafi. Kluci z Lednice po tomto gólu úplně odpadli a po úniku z levé strany dává gól na konečných 6:4 Tomáš Kuriál.

Trenéři
David Prokop
Lukáš Frýdek
Zbyněk Rampáček

Fotogalerie