25.04.2023

Bez snahy a nasazení to nejde

datum: 18.4.2023 úterý                            místo: Kostice                                             čas: 16:30

FKM Podluží : Valtice  8:14   

Góly: Luňák Daniel 3x, Král Patrik 3x, Silný Vít 1x, Jung Petr 1x

Sestava: Létal Martin, Silný Vít, Cvrček Dominik, Tučková Ela, Jung Petr, Ngzyen Quoc Viet Tomáš, Luňák Daniel, Tuček Richard, Král Patrik

Střídali: 

Úterní odpoledne patřilo odloženému zápasu s Valticemi. Konečně jsme se sešli ve větším počtu, i když stále ještě nejsme kompletní.

Do zápasu jsme naskočili s odhodláním a první minuty zápasu patřily nám. Byli jsme aktivní, důrazní v soubojích, vytvořili jsme si i pěkné gólové šance, avšak po několika obdržených gólech se začali hráči více věnovat hledání chyb u spoluhráčů místo aby se věnovali hře. Výkon některých hráčů šel rychle dolů, přestali jsme běhat a napadat soupeřovu rozehrávku a úplně jsme ztratili chuť do hry. Vyvrcholením všeho bylo, že se někteří hráči odmítli jít po zápase odzdravit se soupeřem. Všichni hráči by si měli uvědomit, že nám trenérům nejde o výsledky, ale o předvedenou hru, měli by si uvědomit, že někteří hráči hrají na hranici svých možností, ale o to jsou poctivější v tréninku a hlavně, že fotbal je kolektivní hra a je potřeba spolupráce. O slušném chování nebudeme ani diskutovat. Doufejme, že si to hráči uvědomí a příště už se to nebude opakovat.

Fotogalerie