21.02.2023

Halový turnaj starších přípravek ve Velkých Pavlovicích

datum: 5.2.2023 místo: Velké Pavlovice čas: 9:00

Góly: Zugar Matyáš 1x, Luňák Daniel 4x, Král Patrik 3x

Sestava: Král Patrik, Luňák Daniel, Zugar Matyáš, Zugar Maxmilián, Cvrček Dominik, Létal Martin, Tuček Richard, Tučková Ela, Úlehla Jiří

V neděli 5.2.2023 jsme se s naší starší přípravkou zúčastnili halového turnaje ve Velkých Pavlovicích. Byl to jejich první herní test v zimní přípravě a bylo to poznat. To, co předvádějí na trénincích nebylo ani z poloviny vidět ve hře.
Do Pavlovic jsme přijeli v oslabené sestavě, ale v prvním utkání to nebylo znát. Velmi vyrovnaný boj skončil spravedlivou remízou a vypadalo to, že z kluků spadla tréma a těšili se na další zápas. Ten zvládli s přehledem, i když hra nebyla taková, jakou jsme očekávali. K poslednímu utkání ve skupině nastoupili s velkými nadějemi na postup k nejvyšším příčkám, ale svým výkonem své naděje pohřbili. Nedůraz v soubojích pomalá práce s míčem, bez přihrávek a hlavně bez nasazení. Nakonec hráli o páté místo, ale zcela se odevzdali soupeři a skončili šestí.
Nic se ale neděje, budeme dále na sobě pracovat a věříme, že si kluci ze svého výkonu vzali ponaučení a v dalších přípravných turnajích a zápasech dají do hry vše, co umí.

Újezd u Brna : FKM Podluží – 3:3

Brumovice : FKM Podluží – 1:5

Šitbořice : FKM Podluží – 2:0

Bořetice/Kobylí : FKM Podluží – 3:0

Fotogalerie