22.05.2023

Historický postup stvrzen velkou výhrou

Datum : 20.5.2023 , Místo : Tvrdonice , Čas 10.00H

Starší žáci : FKM Podluží – Slatina/Slovan  8:1 ( 4:1 )

Góly : Michal Číž 3x, Matyáš Molinek 3x, Samir Mustafa 2x

Sestava : Lukáš Uher – Martin Beránek, Štěpán Frýdek, Matěj Hejzlar – Michal Číž, Adam Vala, Ali Mustafa, Ondřej Trčka, Michal Valenta – Samir Mustafa, Matyáš Molinek –  Martin Drgonec, Tadeáš Krč.

Konečně pěkné počasí, sluníčko, perfektně připravené hřiště a my nastupujeme k dalšímu zápasu s tím, že když vyhrajeme, tak již tři kola před koncem budeme mít postup do krajského přeboru jasný.
Všichni kluci tuto skutečnost věděli, a taky tak k zápasu přistoupili. Díky našemu presingu jsme soupeře již od začátku přišpendlili k jejich šestnáctce. Všechny naše góly padaly po krásných akcích. První branka hned ve 4. minutě Samir Mustafa, další záhy Michal Číž v minutě 4. Ve všech činnostech jsme byli lepší než soupeř, balón jsme protihráčům půjčili jen místy a ojediněle. Takže bylo jen otázkou, kolik dáme branek. Ve 28. minutě střílí další branku opět Michal Číž a vzápětí ve 31. minutě Matyáš Molinek. Po malém nedorozumění v obraně dostáváme gól do kabiny. Druhá půle byla totožná, pěkné kombinace, krásné akce jak středem, tak i po stranách. A hned ve 38. minutě střílí další branku Matyáš Molinek, Michal Číž dovršuje hattrick v minutě 41. Samir Mustafa svou druhou branku střílí v 50. minutě a Matyáš Molinek dovršil svůj hattrick v 61 minutě. Byl to krásný zápas se spoustou šancí na naší straně. Všichni kluci hráli a nasazením a zaslouží pochvalu.
Pochvalu si zaslouží za celou sezónu, za přístup k tréninkům a zápasům a hlavě za super kolektiv, který jsme měli.
Kluci vybojovali historický postup do krajského přeboru, a to tak, že tři kola před koncem nás již nikdo nemůže sesadit z trůnu.
Pánové klobouk dolů.

Trenéři
DP, LF

Fotogalerie