9.04.2023

Hodně vydřená výhra

datum: 5. 4. 2023 místo: Křenovice čas: 15:15
Starší žáci Křenovice/Újezd u Brna–FKM Podluží 2:3 (1:2)

Góly: Matyáš Molinek, 2x Samir Mustafa

Sestava: Lukáš Uher – Martin Beránek, Štěpán Frýdek, Matěj Hejzlar – Michal Číž, Adam Vala, Ali Mustafa, Tomáš Kuriál, Michal Valenta – Samir Mustafa, Matyáš Molinek – Martin Drgonec, Ondřej Trčka, Tomáš Mazuch,Tadeáš Krč, Oleksii Lyshchyna.

Mistrovský zápas s Křenovicemi/Újezdem u Brna byl naplánován termínově neobvykle ve středu. A to už v 15.15 h. Většina kluků tedy musela dříve z vyučování. Děkujeme rodičům, že jim to umožnili a omluvili je ze školy.
Hra se na začátku vyvíjela vyrovnaně. Vzhledem k tomu, že jsme první tým v tabulce, tak se na nás každý tým více soustředí a lépe se na nás připravuje, proto naše herní převaha nyní není tak viditelná jako v podzimní sezoně. Po krásné průnikovce od Samira Mustafy střílí v 15 minutě první gól Matyáš Molínek. Po chybě v obraně dostáváme ve 23. minutě vyrovnávací gól. Naštěstí jsme se hned oklepali a vzápětí zvyšujeme na 2:1 góle. Do konce poločasu byla hra vyrovnaná a důrazná na obou stranách. Ani druhý poločas nepřinesl žádné překvapení. Hra se nadále odehrávala ve středu hřiště bez výraznějších šancí. Ve 45. minutě dostáváme vyrovnávací gól na 2:2. Po celou dobu se nám nepodařilo vnutit soupeři naši kombinační hru, naopak jsme se přizpůsobili my hře soupeře. I přesto střílíme vítězný gól na 2:3 a opět je střelcem Samir Mustafa.
Tato výhra byla hodně vydřená. Věříme, že kluci se vrátí do pohody a další zápasy půjdou herně nahoru.

Trenéři
DP, LF

Fotogalerie