18.06.2023

Krajský finálový turnaj přeborníků okresů přípravek

datum: 15. 6. 2023 čtvrtek                        místo: Pohořelice                                       čas: 9:00

Sestava: Mrštinová Barbora, Mrštinová Tereza, Vala Štěpán, Bělehrádek Tibor, Úlehla Jiří, Šlichta Filip, Krpata Antonín, Král Patrik

Ve čtvrtek 15. 6. 2023 se mladší přípravka FKM Podluží zúčastnila finálového turnaje přeborníků okresů v Pohořelicích. Síly v turnaji změřili vítězové okresů Břeclav, Hodonín, Brno venkov, Brno město, Blansko, Vyškov a Znojmo. Pro nás to bylo to vyvrcholení úspěšné podzimní a jarní sezóny, kterou zvládli naši malí fotbalisté s velkým přehledem a vyhráli okresní přebor mladších přípravek ve skupině A, ale především to byla velká výzva, jelikož jsme se ještě žádného venkovního turnaje nezúčastnili. Odjížděli jsme s velkým respektem a obavami, ale nakonec jsme si to moc užili, i když nechyběly ani slzičky zklamání, kdy jsme v souboji o třetí místo podlehli soupeři z Komořan. Krásné čtvrté místo v takové konkurenci je pro nás velký úspěch a hlavně motivace do další práce.

Všem malým fotbalistům patří velké poděkování za odvedené výkony nejen v sezóně, ale i na tomto turnaji, kde ukázali, že jejich dosud získané herní dovednosti z tréninků se vyrovnají, nebo i předčí dovednosti hráčů z větších oddílů.

Závěrem bychom chtěli poděkovat i rodičům za jejich velkou podporu a důvěru v nás.

Trenéři Jedličkovi

Fotogalerie