4.10.2023

Odvahu jsme nechali doma

datum: 1.10.2023 místo: Dambořice

Sokol Dambořice-FKM Podluží 2:0 (1:0)

Sestava: Trecha- Lano, Lang, Čapka, Markovič-Ilčík,Darmovzal,Vala,Trčka Ondřej-Valenta Kotásek
V průběhu nastoupili:Hejzlar, Frýdek, Beránek
Zranění:Trčka Tomáš,Výběra,Sláma, Brázda

Tímto utkáním jsme ukončili souboje s týmy ze špice tabulky z jednou remízou a třemi porážkami. Mimo tenhle poslední jsme odehráli celkem vyrovnané zápasy. Co se týče tohohle posledního zápasu, kdo tam nebyl, neuvěří. Nevím, jestli se na nás podepsal zápas v Hustopečích ( tři zranění), ale takhle zbaběle jsem je hrát ještě neviděl! Běhen prvního poločasu jsme nevyhráli ani jeden souboj!!! Rozehrávka byla pomalá, všichni jsme se schovávali, nikdo na sebe nevzal zodpovědnost. Poločasová prohra 1:0 byla ještě milosrdná. V 17 minutě nám prošel hráč po brankové čáře od rohového praporku až po malé vápno a přihrál pod sebe na volného hráče 1:0.🤯🥶.

O poločasové přestávce proletěla kabinou malá bouřka a na začátku druhého to vypadalo, že pomohla. Omyl. Po patnácti minutách a druhé obdržené brance, kdy jsme prohráli souboj tři proti jednomu 🤯🤯 a poté faulovali ve velkém vapně ( 59. penalta 2:0) jsme upadli do stejné letargie jako v tom prvním. Naštěstí domácí měli vychýlenou mušku, jinak by byl rozdíl vyšší!
Jediným pozitivem tohoto utkani bylo, že všichni tři starší žáci, kteří nastoupili na par minut ( po domluvě s trenéry), neměli žádný respekt z hráčů o tři roky starších a o dost vyspělejších, což byl kontrast oproti svým starším spoluhráčům!
Chtěl bych jim poděkovat, stejně tak trenérům za ochotu nám pomoci.

Trenér FKM Podluží Zbyněk Král

Fotogalerie