24.09.2023

Opět špatný začátek

datum: 23.9.2023 místo: Moravská Nová Ves čas: 11:45

Starší žáci : FKM Podluží – FC Sparta Brno 0:5 ( 0:4 )
Góly :
Sestava : Petr Chytil – Lukáš Váňa, Štěpán Frýdek, Matěj Hejzlar – Tomáš Kuriál, Ali Mustafa, Martin Beránek, Pavel Brázda, Olex Lischina – Samir Mustafa, Martin Drgonec – Michal Mitvalský, Viktor Hřebačka, Jakub Janulík, Jáchym Fojtík.

V Kosticích neteče voda a tak jsme se přestěhovali k 8.kolu do Novej Vsi a přivítali jsme více něž zdatného soupeře, kluky ze Sparty Brno – asi největšího aspiranta na postup z naší skupiny.
Ó Bože, ty naše začátky. Opět nekoncentrovanost na začátku utkání, opět nedůraz v našem pokutovém území a opět individuální chyby, které nás stojí hodně sil. Tři velké hrubé chyby a ve 4.,7.a 13. minutě dostáváme rychlé tři branky. A to ještě za stavu 0:0 kopeme dva rohové kopy, po kterých jsme při větším důrazu mohli vést dva nula. Prostě nedáš, tak dostaneš. Po 13. minutovém zemětřesení se hra vyrovnala, jen bohužel jsme byli bezzubí v útoku i v zakončení. Naše útoky končily daleko před soupeřovou brankou. Ve 24. minutě ještě dostáváme čtvrtý gól.
Celý zápas na tom byli kluci z Brna technicky velice dobře a místy nás hodně převyšovali, ale naší velkou bojovností jsme se brňákům vyrovnávali – jen bychom potřebovali tu bojovnost na celý zápas.
Druhý poločas se odehrával ve stejné podobě, dařilo se nám i vyvarovat hrubým chybám, ale technicky zdatný soupeř nám dělal velké problémy. Ve druhé půli jsme měli šance pouze ojediněle, zato soupeř měl k zakončení více možností. A taky jednu využívá a zvyšuje na konečných 0:5.
U tohoto zápasu jsme si vyzkoušeli hru s velmi zdatným a technicky vyspělým soupeřem – takové zápasy nám jen pomohou k dalšímu fotbalovému růstu.

Trenéři
David Prokop
Lukáš Frýdek
Zbyněk Rampáček

Fotogalerie