4.06.2023

Oslavy bez výhry

Datum : 3.6.2023 , Místo : Tvrdonice , Čas 10.00H
Starší žáci : FKM Podluží  – FC Hustopeče 1:2 ( 1:2 )
Góly : Martin Beránek
Sestava : Lukáš Uher  – Tadeáš Krč, Štěpán Frýdek, Matěj Hejzlar – Tomáš Kuriál, Ali Mustafa, Martin Beránek, Ondřej Trčka, Michal Valenta – Samir Mustafa, Matyáš Molinek – Pavel Brázda, Oleksii Lishchyna, Adam Vala, Michal Mitvalský.
Ještě před začátkem zápasu, při nástupu obou celků, se uskutečnilo vyhlášení vítěze 1.A třídy krajského přeboru. Za účasti předsedy fotbalového okresu Břeclav a zástupců všech obcí nám byl předán pohár pro vítěze. Také jsme od klubu dostali trika s potiskem vítězů, která jsme měli oblečeny při nástupu. Pro kluky to byl pěkný a slavnostní zážitek.
K zápasu sezóny k nám přijel celek z druhého místa, kluci z Hustopečí. Zápas prvních dvou celků se ze začátku odvíjel k naší spokojenosti a ihned v 6 minutě se po pravé straně uvolnil Michal Valenta, který centroval do šestnáctky, míč se odrazil k Martinovi Beránkovi, který posílá míč ze dvaceti metů do brány. A od této chvíle jsme se začali trápit. Naše hra nebyla taková, jakou bychom si představovali. Bez důrazu a pohybu to nejde. V 16. a ve 24.minutě dostáváme dva góly. My trenéři víme, že kluci umí hrát líp a že umí situace řešit mnohem lépe, ale asi vidina již jistého postupu a pohody nám svazuje nohy.
Už se těšíme na poslední zápas sezóny, derby proti Lanžhotu a věříme, že najdeme naši ztracenou pohodu a formu a naladíme se tak na sezónu v Krajském přeboru.
Trenéři
DP, LF

Fotogalerie