13.05.2023

Pěkné vítězství

Datum : 9.5.2023 , Místo : Tvrdonice , Čas 16.15H

Starší žáci : FKM Podluží – Tatran Kohoutovice 3:1 ( 2:0 )

Góly : 
Matyáš Molinek, Samir Mustafa, Ondřej Trčka

Sestava : Lukáš Uher – Martin Beránek, Štěpán Frýdek, Matěj Hejzlar – Michal Číž, Adam Vala, Ali Mustafa, Ondřej Trčka, Michal Valenta – Samir Mustafa, Matyáš Molinek –  Martin Drgonec, Tomáš Mazuch, Tadeáš Krč, Tomáš Kuriál.

Na úterní vložený zápas 14. kola naší skupiny k nám přijel soupeř z Brna – Tatran Kohoutovice. Do zápasu jsme vstoupili s maximálním nasazením a hned v první minutě se nám to vyplatilo. Naše třetí průnikovka vyšla a první branku střílí Matyáš Molinek. Hru jsme kontrolovali, byli jsme aktivnější a důraznější v soubojích. Naše hra byla různorodá, hráli jsme jak středem, tak i po krajích. Z pravé i levé strany kluci posílali centrované míče před bránu a soupeřova obrana i brankář měli co dělat, aby zabránili útokům. Ve 31. minutě nám vyšla gólová akce po levé straně, kde míč šel opět před bránu a Samir Mustafa střílí druhou branku.
Začátek druhé půle jsme malinko zaspali. Hned v 1. minutě druhého poločasu dostáváme gól z rohu. Ale probudili jsme se, kluci po obdržené brance začali více běhat a opět jsme hru kontrolovali. V 58. minutě střílí třetí branku Ondřej Trčka. Soupeř nás v podstatě ničím nepřekvapil. Věděli jsme o jejich velmi nebezpečném útočníkovi, ale připravili jsme se na něj. Naše celá obrana, obzvláště Martin Beránek, Štěpán Frýdek a Matěj Hejzlar, hrála velmi kompaktně a dobře se zastupovala, nebezpečného útočníka tak vždy vyřadila z provozu.
Hra se nám trenérům líbila a můžeme říci, že pomalu stoupáme nahoru.
Trenéři
DP, LF

Fotogalerie