17.09.2023

Potřebovali jsme malinko štěstíčka

datum: 17. 9. 2023 místo: Rosice čas: 9:00

Starší žáci : FC Slovan Rosice – FKM Podluží  2:0 ( 2:0 )

Sestava : Petr Chytil  – Lukáš Váňa, Štěpán Frýdek, Tadeáš Krč – Matěj Hejzlar, Ali Mustafa, Martin Beránek, Tomáš Kuriál, Olex Lischina – Samir Mustafa, Pavel Brázda – Michal Mitvalský, Viktor Hřebačka, Jakub Janulík, Jáchym Fojtík, Martin Drgonec.
 To byl ale krásný den. Budíček v 5.30 h a odjezd do Rosic v 6.30 h. Někteří kluci v autobuse byli tak potichu, že jsme si mysleli, že ještě snad spí. A bylo to i vidět na prvních minutách zápasu. První minuta, chyba v rozehrávce, gól. A pak 13.minuta, opět chyba a druhý gól. Prohráváme dva nula. Ta byl ale pěkný budíček. Od této doby se hra vyrovnala a hráli jsme se soupeřem více jak vyrovnanou partii. Jen jsme bohužel nebyli nebezpeční ani důrazní v zakončení. I tak jsme vstřelili v první půli břevno zásluhou Aliho Mustafi a v posledních sekundách prvního poločasu, po rohu, minul prázdnou bránu hlavou Tomáš Kuriál.
Druhá půle byla opět vyrovnaná a na klucích bylo vidět, že s výsledkem chtějí ještě něco udělat. Ale to naše zakončení – nedůraz a možná nám v tomto zápase chybělo malinko štěstíčka. Hrozili jsme převážně ze standardek a bylo vidět, že soupeř měl z toho docela vítr. Tyčka a několik střel, které soupeř zastavil doslova na brankové čáře – to se nám povedlo.. Ten balón jsme do brány bohužel nedostali.
Musíme kluky pochválit za snahu a pokud budeme dále makat na trénincích, góly se určitě v soupeřově síti objeví.
Trenéři
David Prokop
Lukáš Frýdek

Fotogalerie