27.02.2023

Přátelský zápas v Hodoníně

datum: 25.2.2023 místo: Hodonín čas: 13:00
Starší žáci : FK Hodonín U13 – FKM Podluží 4:2 ( 0:2 )

Góly: Matyáš Molinek, Pavel Brázda

Sestava: Lukáš Uher – Martin Beránek, Štěpán Frýdek, Matěj Hejzlar – Michal Číž, Adam Vala, Tadeáš Krč, Tomáš Kuriál, Michal Valenta – Samir Mustafa, Matyáš Molinek – Oleksii Lishchyna, Pavel Brázda, Lenka Králová, Viktor Hřebačka.

Poslední únorovou sobotu jsme si domluvili přáteláček s ligovým Hodonínem. Už při rozcvičení jsme na našich hráčích viděli, že nejsou úplně v pohodě. Možná kvůli příliš velkému respektu k ligovému týmu se nám nedařilo vůbec, ale vůbec nic. Chybné náběhy, špatné přihrávky a hlavě celý zápas jsme odehráli v jednom mrtvém tempu….starší přípravka by s námi neměla problém porovnat síly. To, co nás zdobilo na podzim, kdy jsme přehrávali všechny týmy tabulky, agresivní pressing, napadání, důraz a technické dovednosti, bylo v tomto zápase pryč.
S klukama jsme si před zimní přípravou řekli, že máme velmi nadstandartní možnost zabojovat o historický postup do krajské soutěže. Ale musíme se k tomu všichni postavit čelem a taky všichni víme, že to nebude jednoduché. Je jasné a také jsme na kluky apelovali, že bez tréninků a maximálního nasazení to nepůjde. Prostě tu jarní část soutěže nám nikdo zadarmo nedá, ba naopak, všechny týmy na nás budou podstatně lépe připraveny.

Kluci, musíme se chytnout za nos a začít makat. Prostě chodit na tréninky, i když vás trápí nějaká ta bolístka. Tak to ve sportu je, drobná bolest k ní patří. Fotbal je kontaktní sport.

Teď prosbička k směrem k rodičům: chápeme, že pokud je dítě nemocné, tak na trénink nemůže. Ale pokud ho bolí noha, ruka, cokoli jiného, tréninku se může zúčastnit a trénovat individuálně.

Trenéři
DP, LF

Fotogalerie