4.09.2023

Překvapivě pohodlná výhra

Datum : 2.9.2023 , Místo : Kostice , Čas 10:00H
Starší žáci : FKM Podluží – FK Blansko  4:0 ( 3:0 )
Góly : Samir Mustafa 3x, Pavel Brázda
Sestava : Petr Chytil  – Lukáš Váňa, Štěpán Frýdek, Tadeáš Krč – Matěj Hejzlar, Ali Mustafa, Martin Beránek, Tomáš Kuriál, Olex Lischina – Samir Mustafa, Pavel Brázda – Michal Mitvalský, Viktor Hřebačka, Jáchym Fojtík, Jakub Janulík.
Původně jsme měli tento zápas odehrát v Blansku, ale vzhledem k prodloužení rekonstrukce jejich hřiště, jsme se domluvili na přeložení zápasu k nám.
Začátek se nám hodně podařil. Dařila se nám kombinace byli jsme aktivnější, důraznější a odměnou pro nás byla první branka, kterou střílí v 11. minutě Pavel Brázda. Bylo super, že klukům to nestačilo, že bojovali a chtěli hrát kombinační fotbal. Hráli jsme pěkný a líbivý fotbal a jedna povedená akce střídala druhou po kterých střílí ve 22.minutě a v 31.minutě dvě branky náš kapitán Samir Mustafa. První poločas byl z naší strany výborný a kdyby jsme měli malinko štěstíčka mohl být rozdíl ve skóre daleko větší. Soupeře jsme nepustili do žádného zakončení a to byla zásluha celé naší obrany a brankáře. Druhá půle se již malinko vyrovnala a soupeř se více začal tlačit do zakončení. I tak jsme si s tím docela snadno vypořádali a do vážné akce se soupeř dostal pouze jedou po našem nedorozumění v obraně. V 51.minutě střílí svou třetí branku Samir Mustafa a bylo hotové. Zápas jsme po té v klidu dohráli a zaslouženě zvítězili se silným soupeřem.
Trenéři
David Prokop
Lukáš Frýdek

Fotogalerie