28.08.2023

První kolo v krajském přeboru jsme nezvládli

Datum : 26.8.2023 , Místo : Kostice , Čas 11:45H
Starší žáci : FKM Podluží – FC Dosta Bystrc  1:4 ( 1:3 )
Góly : Samir Mustafa
Sestava : Petr Chytil  – Matěj Hejzlar, Štěpán Frýdek, Tadeáš Krč – Lukáš Váňa, Ali Mustafa, Martin Beránek, Pavel Brázda, Olex Lischina – Samir Mustafa, Jáchym Fojtík – Michal Mitvalský, Viktor Hřebačka, Martin Drgonec, Lenka Králová.
Po výborném soustředění, kde kluci perfektně odmakali všechny tréninky, nastalo třítýdenní období temna, kdy chodilo na trénink 8-10 hráčů a samozřejmě se to projevilo na prvním zápase.
Od začátku bylo všechno špatně. Bouřka s vydatným deštěm posunula začátek utkání o 45 minut. Na trávníku totiž zůstala voda a rozhodčí posuzoval, zda se bude hrát, zda bude terén způsobilý. A k tomu všemu se nám hned na začátku zápasu zranil stoper.
Hra z naší strany nebyla vůbec dobrá, co si budeme povídat, bez tréninků to bohužel nejde. Nešlo nám vůbec nic. Od obrany přes zálohu až k útočníkům. Po dvou hrubkách dostáváme hned na úvod dva rychlé góly. Ve dvacáté minutě střílíme kontaktní gól zásluhou Samira Mustafi a mysleli jsme si, že nás to trouchu nakopne, ale to se bohužel nestalo.
Druhá půle se herně vyrovnala, ale nám vůbec nešel přechod do útoku a taky se nám nedařilo být v útoku nebezpeční. Po další hrubce dostáváme čtvrtou branku a bylo hotovo.
Pánové, musíme se probudit, začít v plném počtu chodit na tréninky a tréninky odmakat na 100%. Pokud toto všechno budeme dodržovat, naše hra se bude jen a jen zlepšovat a přijdou i výsledky.
Trenéři
David Prokop
Lukáš Frýdek

Fotogalerie