12.11.2023

Starší žáci – nakonec pěkná výhra

Datum : 11.11.2023 , Místo : Kostice , Čas : 10:00H
Starší žáci : FKM Podluží  – FC Boskovice-Letovice 3:0 ( 0:0 )
Góly : Oleksii Lischina, Ali Mustafa, Aamir Mustafa
Sestava : Michal Mitvalský  – Tadeáš Krč, Lukáš Váňa, Matěj Hejzlar – Tomáš Kuriál, Pavel Brázda, Martin Beránek, Olex Lischina, Samir Mustafa – Ali Mustafa, Martin Drgonec –  Jakub Janulík, Jáchym Fojtík, Petr Chytil

Po dlouhém čekání máme tři body. A nechali jsme si to až na poslední kolo podzimní části sezóny. Od začátku jsme byli aktivnější než soupeř, ale bohužel se to neprojevovalo ve vstřelených gólech. Dařila se nám kombinace pouze po šestnácku soupeře. Druhá půle už byla mnohem lepší, dařila se nám i kombinace, které končily góly. O branky se postarali vždy po krásných kombinacích Oleksii Lischina, Ali Mustafa a Samir Mistafa. Od druhé naší branky se soupeř úplně odevzdal, odešel i fyzicky a konec nám hodně usnadnil.
Poslední zápas se nám podařil – kluci super.
A něco na konec: každý soupeř, který k nám přijel hrát, s úžasem zírá, jak pěkné a kvalitní zázemí máme. To nás vždy potěší. Zvláště, když to jsou týmy z Brna a jiných měst. To nás vždy potěší…je dobré si uvědomit, že není samozřejmé mít tak kvalitní prostředí pro tréninky a zápasy, není tomu tak všude, spíše naopak.

Trenéři

David Prokop
Lukáš Frýdek
Zbyněk Rampáček

Fotogalerie