29.05.2023

Úspěšný maturant rozhodl

datum: 28.5. 2023 místo: Týnec čas: 14:00
Dorost FKM–Hr. Lhota 2:0 (0:0)

Góly: 71. Hrubý Jakub, 82. Trčka Tomáš

Sestava: Konečný 6 – Lano 4, Čapka 5, Trčka 5, Buček 4 – Ilčík 4, Mráz 5, Darmovzal 4, Markovič 4 – Kotásek 5, Brázda 5.

Střídali: Hrubý 5, Výběra 4.

Hodnocení hráčů: 6 – výborný, 5 – velmi dobrý, 4 – dobrý, 3 – průměrný, 2 – podprůměrný, 1 – slabý.

Náročné utkání nás čekalo v nedělním odpoledni a to díky kvalitnímu soupeři a také nezvykle teplému počasí. První poločas byl oboustranně opatrnější, proto diváci mnoho gólových příležitostí neviděli, snad Kryštof Kotásek se mohl při zakončení lépe orientovat. Ovšem nasazení a tempo bylo velmi dobré a bylo otázkou, který tým to udrží i ve druhém poločase.
Začátek druhé půle se nesl ve stejném duchu, ale postupem času se domácí stále více tlačili do soupeřovy branky a to přineslo své ovoce. Nejprve Jakub Markovič sám před brankou po centru nečistě trefil míč. V 71´úspěšný maturant (za 4) Jakub Hrubý proměnil svůj nájezd 1:0. Jedenáct minut nato po faulu na Patrika Brázdu proměnil pokutový kop Tomáš Trčka. Ke slovu se dostali i hosté, kdy hlavičku po rohovém kopu parádně vytěsnil Radek Konečný. Pojistku mohl přidat Patrik Brázda, ale jeho projektil skončil na tyči. A tak v zajímavém utkání byli úspěšnější domácí a znovu udělali radost početné divácké obci.

LZ

Fotogalerie