12.06.2023

Útok na bramborovou medaili se nezdařil

datum: 11 .6. 2023 místo: Mutěnice čas: 14:45
Mutěnice/Dubňany–FKM 3:1 (0:0)

Góly: 47. Buchta Marek, 83. Buchta Marek, 90. Jurkovič Hynek – 57. Grmolec Matěj (vl.)

Sestava: Konečný 3 – Lano 4, Čapka 3, Trčka 4, Buček 4 – Ilčík 3, Hrubý 3, Darmovzal 4, Markovič 3 – Molinek 5, Brázda 4.

Střídali: Výběra

Hodnocení hráčů: 6 – výborný, 5 – velmi dobrý, 4 – dobrý, 3 – průměrný, 2 – podprůměrný, 1 – slabý.

S odhodláním zaútočit na konečné čtvrté místo v tabulce jsme přijeli do Mutěnic. Mužstva, které hrálo celou sezónu v popředí tabulky. Ke splnění našeho přání vedl pouze zisk tří bodů. Jenže přání je jedna věc a realita na hřišti věc druhá. První poločas jsme nezvládli, působili zakřiknutě a jenom díky nepřesnosti zakončení domácích jsme šli do šaten za bezgólového stavu.
Jo to ve druhém poločase byla jiná písnička. Sice jsme hned na začátku dostali branku, ale to nás spíše nakoplo a začali jsme být aktivní a nebezpeční brance domácích. V 57´po centru Patrika Brázdy a přispění Kuby Markoviče si domácí dali vlastní branku, bylo srovnáno. Naše aktivita hlavně na soupeřově polovině přinesla ovoce v podobě dvou nájezdů v 65´ a 73´ Patrika Brázdy bohužel brankář ho vychytal. V posledních deseti minutách jsme vsadili na jednu kartu a to ofenzivní Jakub Hrubý se posunul ze stopera na hrot v obraně hra na tři. Bohužel tento záměr nevyšel, protože domácí využili více prostoru v naší
defenzivě a dvěma góly rozhodl toto utkání. Škoda, útok na bramborovou medaili, která by nám slušela, se nezdařil.

LZ

Fotogalerie