20.05.2024

Domácí loučení

Sobota 18.5.2024 ve 14.00 hřiště Týnec

FKM Podluží- Slavoj Rohatec  10:0 (6:0)
Branky: Brázda 3x, Čapka 2x, Darmovzal, Lang, Lano, Valenta, Beránek

Sestava: Trecha -Sláma, Lang.,Čapka, Lano – Ilčík, Valenta, Darmovzal, Vala – Výběra, Kotásek

Na lavičce Markovič, Beránek, Kuriál, Brázda, Trčka T.
V sobotu jsme na hřišti v Týnci odehráli poslední domácí mistrovské utkání proti hostům z Rohatce. Tento zápas jsme využili k rozloučení z hráči ročníku 2005, kteří v dorostu končí a odchází do dospělého fotbalu. Tímto jim přeji hodně štěstí a věřím, že se ve svých klubech nebo jinde určitě uplatní !!!
Ale zpět k fotbalu. Na začátek zápasu nastoupili na pár minut dlouhodobě zranění a loučící se Kryštof Kotásek a Milan Výběra. Po pár minutách za potlesku vystřídali a do útoku šli Brázda a T. Trčka. Během chvilky se začal projevovat tabulkový rozdíl a skóre narůstalo. Byl jsem spokojený s tím, jak kluci chtěli hrát fotbal a ne jen nakopávat. Škoda těch malých chyb při rozehrávce a nepřesných přihrávek.
Ve druhém poločase byl rozdíl ve hře ještě větší díky zpřesnění přihrávek a skóre se stále zvyšovalo, až na rozdíl 10 branek a to jsme ještě mnoho šancí nepromněnili (Sláma penalta) atd. Potěšila mě hra dozadu, kdy jsme soupeři nepovolili ani jednu střelu na branku!!!
V posledních 10 minutách jsme hráli bez končících hráčů 2005 a jsem rád, že se obraz hry nezměnil a to i přesto, že nastoupili hráči ročníku 2009 kteří s námi netrénují. Dokonce Beránek dal gól a Kuriálovi k němu moc nechybělo.
Trenér Zbyněk Král

Fotogalerie