3.03.2024

Halový turnaj přípravek ve Valticích

datum: 2.3.2024 místo: Valtice čas: 8:00

Sestava:

Mladší přípravka

Netopilík Konečný Adam, Petrjanoš Adam, Hunkař Jan, Lishchyna Artem, Rebenda Adam, Mrlák Martin

Starší přípravka

Zugar Maxmilián, Úlehla Jiří, Mrštinová Tereza, Mrštinová Barbora, Pálka Eduard, Bělehrádek Tibor, Vala Štěpán, Spěvák Martin, Krpata Antonín

Sobotní den patřil fotbalovému turnaji OFS Břeclav. Dopoledne odehrála svá utkání mladší přípravka. Z důvodů velké nemocnosti se nás sešlo jen šest, ale přestože to bylo pro naše malé fotbalisty velmi náročné, odehráli všechna utkání s velkým nasazením a bojovností. Velkou pochvalu si zaslouží všichni zúčastnění, ale vyzvednout chceme výkon Adámka Rebendy a Honzíka Hunkaře, kteří svým věkem ještě patří do mini přípravky a poprali se i se soupeři o dva roky staršími. Vyzvednout musíme i výkon Adámka Konečného, který se s odhodláním postavil do branky, protože jsme neměli brankáře a pochytal, co se dalo.

Odpoledne se svým soupeřům postavila starší přípravka. Jejich výkon již nebyl jen o bojovnosti, ale i o dovednostech a fotbalovém myšlení. Ne všechny výkony byly dle našich představ, ale nemůže být každý den posvícení a k výkonům negativně přispěly i velké pauzy mezi zápasy. A navíc ani dospělí nepodávají vždy super výkony.

První zápas jsme hráli ve velmi vlažném tempu a výsledkem byla jen remíza, přestože jsme měli na víc. Do druhého zápasu jsme se po dlouhé pauze nemohli dostat až ke konci zápasu se hra zlepšila a podařilo se nám vstřelit dvě branky. I přes prohru jsme věděli, že v dalších zápasech už výkony porostou. Poslední zápasy jsme s přehledem zvládli, hra měla nasazení a ukázali jsme, co umíme.

Fotogalerie